Vučić čestitao Šojguu

Izvor: B92, 06.Nov.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Šojguu

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić uputio je čestitku Sergeju Šojguu povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Ruske Federacije.

Šojgu je do sada bio ruski ministar za vanredne situacije.

"Iskreno verujem da će Vaše imenovanje na novu, visoku i odgovornu dužnost doprineti intenziviranju saradnje u oblasti odbrane Ruske Federacije i Srbije, posebno imajući u vidu da ste u proteklom periodu uspešno unapređivali naše odnose u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oblasti zaštite od vanrednih situacija", navodi se u čestitki.

Čestitajući ruskom kolegi, Vučić je podsetio da su tokom njegove nedavne posete Rusiji stvoreni odlični uslovi za dinamičnu saradnju odbrambenih industrija dveju zemalja, a time i za razvoj bilateralnih odnosa.

Potvrdu uspešne saradnje Srbije i Rusije predstavlja i najava posete potpredsednika ruske vlade Dmitrija Rogozina Srbiji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić čestitao Šojguu novu funkciju ministra odbrane

Izvor: Blic, 06.Nov.2012

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić uputio je čestitku Sergeju Šojguu povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Ruske Federacije..."Iskreno verujem da će Vaše imenovanje na novu, visoku i odgovornu dužnost doprineti intenziviranju saradnje u oblasti odbrane Ruske Federacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.