Vučić čestitao Guterešu na izboru za generalnog sekretara UN

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Guterešu na izboru za generalnog sekretara UN

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Antoniju Guterešu povodom izbora za Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, poželevši mu uspeha u obavljanju nove dužnosti. U čestitki se, između ostalog, kaže:

"Organizacija Ujedinjenih nacija uvek je imala ključnu ulogu u pronalaženju rešenja za mnogobrojna dešavanja širom sveta.

Imajući u vidu izazove sa kojima se suočava celokupno čovečanstvo, uveren sam da ćete svojom posvećenošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odgovornim i teškim zadacima i odlukama biti važna smernica svim relevantnim akterima koji su spremni da doprinesu razvoju i napretku onih kojima je to potrebno.

Vlada Republike Srbije je zahvalna za sve što ste uradili tokom svog mandata kao Visoki komesar UN za izbeglice i rado se seća Vaše posete Srbiji.

Čvrsto verujem da će se izuzetna saradnja između Republike Srbije i Organizacije Ujedinjenih nacija nastaviti uz poštovanje ciljeva i principa Povelje Ujedinjenih nacija", navodi se u čestitki premijera Vučića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.