Vučić: Vrtići veliki problem

Izvor: B92, 23.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vrtići veliki problem

Aleksandar Vučić (Fonet, arhiva)

Beograd -- Kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić izjavio je da je među najozbiljnijim problemima u gradu nedostatak mesta u vrtićima.

U razgovoru sa građanima Mladenovca, Vučić je rekao da deca nemaju adekvatne uslove ni u školama, kao i da zdravstvena zaštita nije ravnomerno i potpuno jednako dostupna Beograđanima. "Pravo na zdravlje nikada ne sme da zavisi od toga da li ste bogati ili siromašni ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da li živite u centru ili predgrađu", kazao je Vučić, a prenela je Informativna služba SRS-a.

Vučić je tokom obilaska Velike Krsne izjavio da će jedan od prioriteta radikalskog tima za Beograd biti unapređenje kvaliteta života građana, na šta je, kako je kazao, aktuelna vlast potpuno zaboravila.

"Situacija u kojoj se nalazimo je posledica nebrige grada za svoje građane, kao i ogromne korupcije zbog koje se novac namenjen za svu našu decu sliva u džepove korumpiranih funkcionera i tajkuna. Zato ćemo ogromnu energiju uložiti da promenimo situaciju u Beogradu", rekao je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.