Vučić: Večeras donosimo važne odluke

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 13:13

Vučić: Večeras donosimo važne odluke

Aleksandar Vučić izjavio je da će na sastanku sa liderima stranaka vladajuće koalicije biti donete važne odluke u vezi sa organizovanjem lokalnih izbora.

Kako je rekao, biće donete odluke i o funkcionisanju Narodne skupštine i buduće izvršne vlasti, kako bi se što pre završili svi izborni ciklusi.

"I ono što vas zanima, večeras ćemo donositi odluke. Saslušali smo sve, doći će Dejan Đurđević i svi ostali koji se najbolje razumeju u legislativu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vidimo kako i šta oko svih izbora. Da tu priču završimo, da narod više ne zamaramo glupostima, nego da možemo da se posvetimo poslu", rekao je Vučić novinarima u Pambukovici.

Sastanak će se održati u 18 sati na Andrićevom vencu, najavljeno je iz Predsedništva. "Predstoji nam teško vreme zbog geopolitičke situacije, u isto vreme mi moramo da guramo snažno.

Nikada snažnije i jače i zato je važno da što pre formiramo sve organe, da završimo sve izborne cikluse i da počnemo, da se u potpunosti posvetimo problemima ljudi i da ih rešimo", naglasio je Vučić.

Na sastanak će, kako se očekuje, doći lideri koalicije SPS-JS Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, zatim prvi čovek SDPS Rasim Ljajić, Milan Krkobabić iz PUPS-a, kao i predsednik "Zdrave Srbije" Milan Stamatović i doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Večeras na sastanku donosimo važne odluke

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2024

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će večeras na sastanku sa liderima stranaka vladajuće koalicije biti donijete važne odluke u vezi sa organizovanjem lokalnih izbora, funkcionisanjem Narodne skupštine Srbije i buduće izvršne vlasti, kako bi se što prije završili svi izborni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.