Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2024, 14:37

Vučić: Što pre videti studije za upotrebu nuklearne energije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu, gde učestvuje na prvom Samitu o nuklearnoj energiji u organizaciji Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) i Kraljevine Belgije, da treba što pre da vidimo studije za upotrebu nuklearne energije u našoj zemlji, jer ćemo jedino tako moći da obezbedimo dovoljno struje u budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VUČIĆ O SITUACIJI U EVROPI: "Da nismo izgradili gasovod propali bi..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić učestvuje na prvom Samitu o nukelarnoj energiji u Briselu. Tokom obraćanja medijima govorio o naftovodima i pitanju skladištenja nafte u Srbiji...- Mi nismo imali gasovod pre neku godinu. Da ga nismo izgradili propali bismo. Kroz centralnu Srbiju nije bilo ništa....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.