Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2023, 06:11

Vučić: GSUN izuzetna prilika da se glas Zapadnog Balkana čuje jače i bolje; Srdačan susret sa Šolcom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio da je u Njujorku na brojnim susretima sa liderima regiona i šire razmenio mišljenja o najvažnijim pitanjima i mogućim rešenjima za neke od aktuelnih gorućih problema i da je zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija izuzetna prilika da se glas "Zapadnog Balkana čuje jače i bolje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić u Njujorku na Šolcovom prijemu

Izvor: Danas, 19.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prijemu koji je priredio nemački kancelar Olaf Šolc, povodom 50. godišnjice članstva Nemačke u Ujedinjene nacije (UN) i pozvao Šolca da poseti Srbiju kako bi podrobno razmotrili sva pitanja od značaja za unapređenje saradnje dve zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.