Vučić: Srbiji je danas potreban ujedinitelj

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbiji je danas potreban ujedinitelj

Srbiji je potreban ujedinitelj, predsednik koji neće biti samo predsednik naprednjaka ili samo demokrata, kao što smo imali slučaj do sada, rekao je Vučić

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbiji potreban čovek koji će sve ljude ujediniti i boriti se za njih i koji će biti u stanju da partijske interese ostavi "po strani" i razmišlja samo o Srbji i svim njenim građanima bez obzira na njihovu versku ili nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pripadnost.

"Srbiji je danas potreban ujedinitelj, predsednik koji neće biti samo predsednik naprednjaka ili samo demokrata, kao što smo imali slučaj do sada", rekao je Vučić ispred opštine Voždovac.

Vučić, koji je kandidat za gradonačelnika Beograda, povodom Svetskog dana Roma je rekao da svi ljudi u Srbiji bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost moraju da imaju jednaka prava kao i da sve njih muče iste brige - nezaposlenost, težak i loš život i korumpirana vlast.

Prema njegovim rečima, svi građani hoće promene da bi živeli bolje i tu nema nikakve razlike između njih.

"Svi smo mi isti, a čini mi se da se, u muci i nedaćama, najbolje snalazimo zajedno", rekao je Vučić.

Predsednik Romske partije Srđan Šajin rekao je da je opština Voždovac novi model saradnje lokalne samouprave i romske zajednice, kao i da ta partija pruža podršku lideru naprednjaka Tomislavu Nikoliću za predsednika Srbije.

"Rešenje nije da Romi više traže besplatne kontejnere ili samo socijalnu pomoć ili paket za vreme izbora i na taj način budu na teretu države, za lepši Beograd i Srbiju", rekao je Šain.

Pored opštine Voždovac postavljena je statua koja je delo romkinje i u koju su zajedno investirali opština Voždovac i romska zajednica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.