Izvor: B92, 10.Sep.2021, 17:54

Vučić: "Srbija i srpski narod pamte. Srbija se ne stidi svojih žrtava" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak na svom profilu na Instagramu kojim se najavljuje gde će svesrpsko svetilište biti izgrađeno.

"Svesrpsko svetilište biće izgrađeno na najtužnijem mestu, u Donjoj Gradini", piše ispod objavljenog snimka.

Takođe, predsednik je istakao i da "Srbija i srpski narod pamte", kao i da se "Srbija ne stidi svojih žrtava".

"To su naši junaci i daćemo sve od sebe da njihovo junačko delo ne bude zaboravljeno", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaključuje se u opisu objave na predsednikovom profilu na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SRBIJA SE NE STIDI SVOJIH ŽRTAVA" Predsednik Vučić o izgradnji memorijalnog centra na najtužnijem mestu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021

Srbija ne zaboravlja svoje žrtve...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom Instagram nalogu povodom svesrpskog svetilišta koje će biti izgrađeno na najtužnijem mestu, u Donjoj Gradini...- Srbija i srpski narod pamte. Srbija se ne stidi svojih žrtava. To su naši junaci i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.