Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj

Predsednik Srbije primio je u petak premijera RS Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u petak premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj."Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza", naglasio je predsednik Vučić.On je rekao da je, zbog ekonomskog prosperiteta i ostvarenja zajedničkih planova, najvažnije sačuvati mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Predsednik Vučić i premijer Višković razgovarali su i o konkretnim zajedničkim infrastrukturnim i energetskim projektima.PROČITAJTE JOŠ - OBELEŽEN DAN RS: Ljubav naroda će sačuvati Srpsku Vučić je Viškoviću poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike Srpske obezbedi napredak i blagostanje. Premijer RS je rekao da se raduje sadržajnoj i intenzivnoj saradnji sa predsednikom Vučićem i Vladom Republike Srbije, sa kojom uskoro očekuje novu zajedničku sednicu.On je istakao da je „predsednik Vučić prvi predsednik Srbije koji je prešao sa reči na dela“, jer je ispunio obećanja i pomogao izgradnju različitih objekata i infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj, ali i u Federaciji BiH. Višković je zahvalio na dosadašnjoj pomoći Srbije i rekao da se raduje svakom njenom uspehu, jer jaka Srbija predstavlja snažan oslonac za Republiku Srpsku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ SE SASTAO S VIŠKOVIĆEM: Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj..- Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.