Vučić: Sećanje na mladost i crvene kioske FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 14:23

Vučić: "Sećanje na mladost i crvene kioske" FOTO

Ppredsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovati obeležavanju početka radova na izgradnji auto-puta E-80 Niš (Merošina) – Pločnik (Beloljin).

Vučić je u međuvremenu objavio na profilu "Buducnostsrbijeav" na Instagramu fotografiju sa puta.

"Sećanje na mladost, crvene kioske i viršle koje smo tu kupovali. Kioska više nema, a viršle, skoro iste, nađosmo na putu za Niš. #pauzazarucak", navodi se u opisu fotografije.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SEĆANJE NA MLADOST" Vučić na putu za Niš napravio pauzu za ručak i evocirao uspomene (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Dec.2021

Predsednik Aleksandar Vučić je na putu za Niš, gde će danas prisustvovati obeležavanju početka radova na izgradnji dela autoputa kod Merošine, na kratko zastao na pauzu za ručak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.