Vučić: Regionalna stabilnost izuzetno značajna za region

Izvor: Blic, 06.Jun.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Regionalna stabilnost izuzetno značajna za region

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Bosne i Hercegovine u Beogradu Lazarom Mirkićem i tom prilikom istakao da je očuvanje regionalne stabilnosti od izuzetnog značaja za napredak celog regiona.

Iz Vlade Srbije je saopšteo da je ambasador Mirkić je naglasio da se odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine u svakom smislu brzo razvijaju.

„Dostigli smo impozantnu privrednu saradnju koja raste u oba smera“, rekao je ambasador Mirkić i dodao da se sada, nakon zajedničke sednice Vlade Srbije i Saveta ministara BiH, radi na tekućim projektima koji su tom prilikom dogovoreni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Mirkić: Stabilnost u regionu najznačajnija za napredak

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016

‎‎Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Bosne i Hercegovine Lazarom Mirkićem...Premijer Vučić je istakao da je očuvanje regionalne stabilnosti od izuzetnog značaja za napredak celog regiona...Ambasador Mirkić je naglasio da se odnosi Srbije i...

Nastavak na Telegraf.rs...

SASTANAK VUČIĆ-MIRKIĆ: Regionalna stabilnost izuzetno značajna za region

Izvor: Kurir, 06.Jun.2016

...Iz Vlade Srbije je saopšteo da je ambasador Mirkić je naglasio da se odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine u svakom smislu brzo razvijaju..Очување регионалне стабилности од кључног је значаја за напредак целог региона Са амбасадором...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.