Vučić: Pozivam tužilaštvo da proveri sve što je Jovanov govorio o Aleksiću

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 20:14

Vučić: Pozivam tužilaštvo da proveri sve što je Jovanov govorio o Aleksiću

Aleksandar Vučić je prokomentarisao je izjavu Miroslava Aleksića koji je tražio da se proveri koliko je koštao deo auto-puta Šabac - Ruma.

Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da "poziva tužilaštvo da proveri."

"Pitao sam svoje da li je stiglo neko pismo, ali nikakvo pismo nije stiglo. Molim tužilaštvo da proveri sve navode, kao i da proveri sve što je Jovanov govorio o Aleksiću," dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ O IZJAVI ALEKSIĆA Tužilaštvo da proveri to, kao i ono što je Jovanov govorio o Aleksiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023

Predsednik Vučić tražio da se proveri koliko je koštao deo auto-puta Šabac - Ruma...Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izjavu Miroslava Aleksića...Podsećamo, on je tražio da se proveri koliko je koštao deo auto-puta Šabac - Ruma...- Pozivam tužilaštvo da proveri....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.