Vučić: Niko neće biti pošteđen

Izvor: B92, 20.Sep.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Niko neće biti pošteđen

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić naglasio je da će nastaviti da vodi bespoštednu borbu protiv sistemske korupcije.

On je to izjavio tokom sastanka s novim ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem.

Vučić je, takođe, rekao da će Srbija stvoriti povoljnu klimu za dolazak novih investicija. On je potvrdio spremnost Srbije da nastavi dijalog s Prištinom i ispuni obaveze koje je preuzela prethodna Vlada.

Obe strane konstatovale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da se odvija veoma dobra saradnja u vojnoj oblasti, a posebno je istaknuta uloga Nacionalne garde Ohaja, koja je u velikoj meri podržala proces reforme sistema odbrane, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

Srpska i američka strana su naglasile potrebu za unapređenjem bilateralnih odnosa, a novoimenovani ambasador SAD Kirbi izrazio je punu podršku procesu evropskih integracija Srbije.

Kirbi je juče predao akreditivna pisma predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, a danas je razgovarao i s premijerom Ivicom Dačićem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Nastavak bespoštedne borbe protv korupcije

Izvor: Blic, 20.Sep.2012

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić sastao se danas sa novim ambasadorom SAD u Srbiji Majklom Kirbijem i tom prilikom naglasio da će nastaviti da vodi bespoštednu borbu protiv sistemske korupcije...On je, takođe, naglasio da će Srbija stvoriti povoljnu klimu za dolazak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.