Vučić: Neki vole puške, ja ne, neću da ugrožavam naše ljude!

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neki vole puške, ja ne, neću da ugrožavam naše ljude!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neki vole puške da spremaju, ukazujući na današnje blokade koje su postavili Albanci, kako bi ga sprečili da ode u mesto Banje, gde su se, inače, tokom noći u tri navrata čuli i pucnji.

Vučić je poručio da on i srpski narod neće na puške pozivati nikada.

"Ali, nikada nećemo dozvoliti da se puškama i svim drugim iživljavaju na našem narodu", rekao je Vučić u Kosovskoj Mitrovici nakon što je položio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << venac na mesto gde je ubijen Oliver Ivanović.

Žao mu je, kaže, našeg naroda u mestu Banje, gde su se ljudi spremali za tu posetu, spremali pogače, ali najavio i da hladne glave želi da se obrati na skupu u Mitrovici.

HAOS NA KOSOVU: (UŽIVO) Vučić se građanima Banja obratio telefonom: Držite se, pomoći ćemo koliko možemo! (FOTO)Naveo je da su na barikadama "nama poznata imena", da je tu Ljuštaku, zatim Jašarijev sinovac i i da je jasno da iza svega stoji zvanična Priština. Pucali su tri puta, šenlučili, ne mogu da ugrožavam naše stanovništvo i podsetio da su Srbi u mestu banje spremali za tu posetu.

"Neki vole puške da spremaju, ne volim puške ali nisam ih ni uplašen. Ja ih na puške neću pozivati nikada, ali nikada nećemo dozvoliti da se puškama i svim drugim iživljavaju na našem narodu", rekao je Vučić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.