Vučić: Ne zanima me politika, već misija

Izvor: Akter, 04.Avg.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne zanima me politika, već misija

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne zanima bavljenje politikom kao takvom, već da svoju poziciju predsednika vlade vidi kao mogućnost da ispuni svoju misiju

"Nemam nameru da se bavim političkim životom kad ne budem predsednik vlade", rekao je Vučić za B92 i dodao :

"Mogu nekoga da savetujem, da kažem šta mislim o nečemu, ali, da idem u parlament i izgovaram najružnije reči o nekome zato što mi se ne dopada kako vodi zemlju, ne pada mi na pamet".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
On je istakao da ne misli da je njegov rejting u narodu veoma visok i da veruje da će, između ostalog i zbog mera koje preduzima, biti sve niži.

"Srpski narod je takav da lako prigrli nekog i još brže ga pusti niz vodu, a oni koji su sprovodili ozbiljne i teške refome nikad neće biti popularni", rekao je Vučić.

Premijer je objasnio da je njegova misija da u ovom mandatu stvori ne samo temelje, nego i prvu ploču na kući koja može da bude udobna, normalna i lepa.

"Ako u tome ne budemo uspeli, neko drugi će imati još više problema. Ja neželim da propustimo priliku, hoću da nam deca žive u ovoj zemlji, da se ovde školuju i rade", rekao je Vučić.

Na pitanje kako reaguje na karikature u medijima gde je i on "meta" premijer je rekao da je lepo kada ljudi rade posao koji dobro znaju, da ipak to ne prati baš redovno, ali da ga je nasmejala ona u kojoj leži na ekserima na letovanju.

Vučih je odgovorio i da će mu odmor biti vikend na Borskom jezeru i da smatra da mu je kao premijeru obaveza da novac troši u svojoj zemlji posebno u vreme krize.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.