Izvor: S media, 04.Sep.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne može Vučević da najavljuje hapšenja

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na TV B92 da predsednik novosadskih naprednjaka Miloš Vučević ne može da najavljuje hapšenja.

Vučić je reagovao na Vučevićevu izjavu da se odbornici nove koalicije koja treba da smeni sadašnju vlast u Novom Sadu ucenjuju zbog čega možda bude hapšenja.

Vučić je takođe kritikovao i pojavu grafita proteklih dana u Novom Sadu ocenjujući da su dokaz loše armosfere u tom gradu dok >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je za gradonačelnika Igora Pavličića rekao da je jedan od najlošijih gradonačelnika u Srbiji.

"Osuđujem grafite koje govore loše o političkim protivnicima. Mislim i na trenutnog gradonačelnika (Igora Pavličića) i na (lidera LSV Nenada) Čanka, ali i na noćašnji grafit ''marš Srbi iz Vojvodine''....", rekao je Vučić za B92 i naglasio da time treba da se bavi policija.

Vučić, koji je i lider SNS, smatra da grafiti govore o lošoj atmosferi i nervozi u Novom Sadu, ali kaže da "nije nervozan onaj ko preuzmima vlast, već onaj ko gubi".

Pavličić je jedan od najlošijih gradonačelnika u Srbiji

On je rekao i da je još aktuelni gradonačelnik Novog Sada "jedan od najlošijih gradonačelnika u Srbiji".

Na pitanje da li će se menjati vlast u Beogradu, Vučić je rekao da je "deset puta odgovarao na to pitanje" i da će "ako i kada bude nešto novo o tome obavestiti javnost".

(Tanjug/ Smedia)

FOTO: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.