Izvor: S media, 07.Nov.2012, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nakon što iznesem podatke o prisluškivanju biće promena!

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednih nedelju dana biti još većih predmeta nego što je "Jugoremedija", jer se nastavlja rad i po drugim korupcionaškim predmetima a ne samo kada je u pitanju ta kompanija.

Podsetivši da je "Jugoremedija" jedna od 24 sporne privatizacije, Vučić je novinarima u parlamentu rekao da se država ponaša odgovorno i da svakog dana radi težak posao kada je u pitanju borba protiv korupcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

On je dodao da su zbog toga izloženi sudu javnosti a da su ljudi koji se neposredno bave time izloženi raznim drugim pritiscima i opasnostima.

- Država radi svoj posao. U ovoj zemlji će se poštovati zakon bez obzira ko je na vlasti - poručio je Vučić.

U akciji kriminalističke policije uhapšeni su Jovica Stefanović Nini, bivši generalni direktor "Jugoremedije", kao i njegovi saradnici Zlatko Marković i Olga Antić.

Biće promena nako što saopštim istinu

Vučić je ponovio da će do nedelje izneti podatke koji se tiču nadzora komunikacija državnih funkcionera i da će nakon toga morati da dodje do odredjenih promena.

- Odredjenih promena će svakako biti. Na kojim nivoima, to ćemo videti", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

On je kazao da će tu (u podacima koje će izneti) biti "vrlo interesantnih stvari".

Vučić je rekao da je nekoliko dana zakasnio u odnosu na obećanje kada je u pitanju objavljivanje informacija vezanih za kupovinu listova "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik" ali da ovaj put neće zakasniti i da će pre ponedeljka objaviti sve što je bitno za slučaj prisluškivanja državnih funkcionera.

(S media/Agencije)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.