Vučić: Najteže mi je, i ljudski i politički, što nisam uspeo da zaštitim Sinišu Malog

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Najteže mi je, i ljudski i politički, što nisam uspeo da zaštitim Sinišu Malog

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, sumirajući svoj premijerski mandat, da svom nasledniku i budućoj vladi ostavlja punu kasu.

Vučić je u intervjuu RTS rekao da kao neuspeh doživljava kašnjenje Kliničkog centra, a dok mu je ljudski i politički najteže to što nije uspeo da zaštiti gradonačelnika Beograda Sinišu Malog.

Užasno mu je, kaže, teško palo to što Klinički centar u Nišu nije završen, da je stalno o tome pitao na sednicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlade i da je dobijao pogrešne informacije sve dok nije formirao odbor koji se time bavio.

Ličnim, ljudskim neuspehom smatra to što nije dovoljno čvrsto stao iza Siniše Malog, za koga smatra da je najbolji gradonačelnik Beograda u poslednjih 30 godina, a koji je zapravo kolateralna šteta napada kojima je pravi cilj bio on, a ne Mali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Ostavljam punu kasu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, sumirajući svoj premijerski mandat, da svom nasljedniku i budućoj vladi ostavlja punu kasu...Vučić je u intervjuu za "RTS" rekao da kao neuspjeh doživljava kašnjenje Kliničkog centra, a dok mu je ljudski i politički najteže to što...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.