Vučić: Mandatar tokom ove sedmice, biće to premijer ili premijerka

Izvor: Blic, 12.Jun.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Mandatar tokom ove sedmice, biće to premijer ili premijerka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tokom ove sedmice predložiti mandatara sa sastav nove vlade.

- U toku ove nedelje predložiću mandatara. Biće dobar premijer, siguran sam, a i ministri će biti dobri - rekao je Vučić novinarima u Gornjem Milanovcu, posle obilaska novoizgrađene zgrade Hitne pomoći u Gornjem Milanovcu.

Na opasku novinara da li je to isključio ženu kao premijera, rekao da o tome ne razmišlja i ne govori u rodnim kategorijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već kao o instituciji: "Dakle, dobro, biće premijer ili premijerka".

Kako je poručio, njegovo je da obavi taj posao, a velika je prilika da izaberu vladu koja će nastaviti s reformama, mada se u tu priču stalno, primetio je, ubacuju tajkuni i političari koji su opljačkali i zadužili zemlju.

On je, s druge strane, zadovoljan rezultatima, a ne bajkama i besmislenim pričama.

- Ja sam, međutim ponosan na rad, ozbiljnost i poštenje, na to što nisam oteo ni dinara od Srbije...i ovu flašicu vode platio sam iz džepa - rekao je Vučić.

Na drugoj strani, dodaje, vidi da se svi plaše da se sukobe s onima koji su opljačkali zemlju, najgorim lopovima....

- "A, evo, jedan se ne plaši da bude svaki dan najgore napadan, kojem pokušavaju da unište i najlepši dan - poručio je Vučić i obratio se domaćinima porukom da namerava da ih pita da li je država bar deo obaveza koje je preuzela i obećala - ispunila.

A, kao mandatar, dodao je, morate da se naviknete i da godinama trpite napade, svi uglavnom beže od toga da na dnevnom nivou budu napadani, ali to je, zaključio je, prirodna ljudska osobina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.