Vučić: Legao sam na pod i rekao Dačiću ne potpisuj ništa!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Legao sam na pod i rekao Dačiću ne potpisuj ništa!

Naučili su da je bolje da na mene ne vrše pritisak. To znaju svi, mnogo je to teško uraditi. To su svojevremeno uradili po pitanju Briselskog sporazuma i tad su shvatili da je to besmisleno, izjavio je premijer.

MOSKVA - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Moskvi posle sastanka sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom da ne oseća dodatne pritiske na Srbiju da uvede sankcije Rusiji, uz opasku da je na njega teško vršiti pritisak.

"To znaju svi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mnogo je to teško uraditi. To su svojevremeno uradili po pitanju Briselskog sporazuma i tad su shvatili da je to besmisleno", izjavio je Vučić novinarima.

Premijer je podsetio na jednu situaciju pre potpisivanja Briselskog sporazuma, koju je opisao novinarima.

"Kad su mi zapretili karijerom, ja sam legao na pod i rekao (Ivici) Dačiću da tamo ide i da ne potpisuje ništa i tri sata sam spavao. Tad su naučili da je bolje da ne vrše nikakav pritisak", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da svuda u svetu govori isto, pa je tako i u SAD govorio da želi dobre odnose sa Rusijom, kao što je i u Rusiji govorio da je Srbija na evropskom putu "To nisam krio i zato sam i poštovan i kao predsednik vlade i kao lider i kao čovek jer iste stvari govori na svakom mestu. Zato se srpska reč poštuje", rekao je Vučić.

Autor: Tanjug,Foto: Beta

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.