Vučić:  Kampanja DS i tajnih službi

Izvor: S media, 14.Avg.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Kampanja DS i tajnih službi

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je Demokratsku stranku i tajne službe da su ponovo krenuli u kampanju protiv narodnjaka, zbog toga što su i nova istraživanja javnog mnjenja pokazala da imaju najveći rejting.

Vučić je, na konferenciji za novinare, rekao da već četiri dana traje "navala" na adresu elektronske pošte SNS, kao i na telefone, kao i da se javlja njegova navodna ćerka koja ima 21 godinu i priča kako će da u novinama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << objaviti da mu

je dete.

"Ako ima neko dete da nisam priznao, priznaću ga sa najvećim zadovoljstvom, ali ne da mi to izmišljaju tajne službe", poručio je on.

On je istakao da ne postoje stvari koje DS neće slagati da bi dobili izbore.

Najavljujući da će tokom septembra biti u inostranstvu, Vučić je rekao da je zabrinut za to šta će sve "politički prijatelji" iz DS da "zakuvaju i da smisle" protiv SNS,

"pošto se ubiše da dođu do prednosti u istraživanju i grizu nokte iz meseca u mesec dok im ne dođu rezultati".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.