Vučić: Beograd spreman da nastavi dijalog sa Prištinom

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Beograd spreman da nastavi dijalog sa Prištinom

Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić ocenio je danas da neki međunarodni faktori potcenjuju rešenost Prištine da izađe iz Briselskog dijaloga.

Šamar Tačiju, EU upozorava: Priština ne drži svoja obećanja, apelujemo na njih sledeće; Nema Vojske Kosova!

Dodaje da je za Srbiju svaka vrsta nestabilnosti pogubna, jer, mi treba da "se hvalimo novim fabrikama i uspesima, a ne da razmišljamo o bilo kakvim konfliktima".

Na današnjoj sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Saveta za nacionalnu bezbednost, najavio je, biće reči o bremenitosti problemima u regionu, o tome koja su rešenja koja mi možemo da ponudimo i kako da sve u svetu upoznamo s tim šta mi činimo da region bude miran i stabilan, rekao je Vučić.

Biće to, primetio je, dobra prilika za razgovor o važnim temama i to na najvišem nivou u zemlji, ali i o tome kako da koordinišemo naše akcije na planu bezbednosti.

Vučić: Srbija i Srpska lista nikad neće podržati vojsku Kosova

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.