Vučić: Ako ne budem mogao ja Vladu će formirati neko drugi

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ako ne budem mogao ja Vladu će formirati neko drugi

Beograd -- Manadatar za sastav nove vlade Aleksandar Vućić izjavio je da će pokušati da formira vladu u prvoj polovini avgusta.

On je naveo i da ne isključuje mogućnost da će je, zbog problema koji postoje, na njegov predlog formirati neko drugi.

"Pokušaću da je formiram u kratkom roku, ako ne budem uspeo, ne isključujem mogućnost da je neko drugi formira. Imamo problema, nije nikakav hir u pitanju. Postoje stvari oko kojih ne mogu da govorim. Ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << formiram vladu portiv koje bih bio i sam", rekao je Vučić.

Vučić je nakon obilaska specijalne brigade kopnene vojske u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu rekao da "želi da vlada bude formirana na radosti, jer će građani dobiti vladu koja će obezbediti najveći rast".

"Ako budem uspeo biće uskoro, ako ne formiraće je neko drugi, ali ću ga ja opet predložiti", dodao je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.