Vučić: 450.000 potpisa za vanredne izbore

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 12.Feb.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: 450.000 potpisa za vanredne izbore

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ta stranka do sada prikupila 450.000 potpisa građana za raspisivanje parlamentarnih izbora.

Vučić je rekao da je tih 450.000 potpisa uređeno po knjigama, sa svim potrebnim generalijama i po mestima gde su prikupljeni, a da je ukupna brojka prikupljenih potpisa viša od pola miliona, ali da će se ti i ostali potpisi tek srediti.

On je dodao da su aktivisti te stranke prikupljane >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << potpisa počeli i "od vrata do vrata", a da je njihov broj u Beogradu i do 1.500 dnevno.

Vučić je kazao da je potpise dao veliki broj poznatih ličnosti, sportista, da će se neki od njih u narednim danima predstaviti javnosti. Akcija je pokazala da građani žele promene i da je "ta reka koja nosi promene i novu energiju i nadu nezaustavljiva", dodao je on.

Само напред!

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

450.000 potpisa za vanredne izbore

Izvor: S media, 12.Feb.2010

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio da je ta stranka do sada prikupila 450.000 potpisa gradjana za raspisivanje parlamentarnih izbora. ..Vučić je na konferenciji za novinare kazao da je tih 450.000 potpisa uredjeno po knjigama, sa svim potrebnim generalijama i po...

Nastavak na S media...

Prevremeni izbori: 450 000 potipsa

Izvor: B&F Online, 12.Feb.2010

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, izjavio da je ta stranka do sada prikupila 450.000 potpisa građana za raspisivanje parlamentarnih izbora.On je prošlog meseca izjavljivao kako je teška ekonomska situacija u Srbiji glavni razlog za održavanje vandrednih izbora, iako...

Nastavak na B&F Online...

SRS: Vučić uvredio SPC

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2010, 15:36

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNP) Aleksandar Vučić skandaloznom izjavom ismevao je SRS da je izgubila kompas i da ne zna kog dana treba da slavi slavu i izvrgao ruglu i grubo uvredio Srpsku pravoslavnu crkvu i sve pravoslavne vernike, saopštila je danas SRS...Zamenik predsednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.