Vučević deveti put poziva Pajtića na TV duel

Izvor: Blic, 23.Apr.2013, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučević deveti put poziva Pajtića na TV duel

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je deveto pismo predsedniku AP Vojvodine Bojanu Pajtiću u kome ga poziva na TV duel.

Vučevič u pismu podseća Pajtića da bi TV duel opadanju tenzija u Vojvodini.

"Upravo zbog toga Vi i ne želite da dođe do našeg susreta, jer vam nije u interesu smirivanje strasti već naprotiv, Vi priželjkujete jačanje tenzija jer mislite da ćete na taj način sramnom Deklaracijom uspeti da skrenete pažnju sa sumnjivih privatizacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Razvojne banke Vojvodine, sa razvojnih fondova Vojvodine", kaže se u pismu.

Sad je sve jasnije da Vi i nemate šta da kažete i onih koji bi da čuju Vaše mišljenjeje sve je manje, kaže u pismu Vučević koji je predložio Pajtiću da se u interesu građana što pre odluči i da ga obavesti o mestu i vremenu TV duela,

navodi se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.