Vršac: Požar krenuo iz napuštenog vagona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vršac: Požar krenuo iz napuštenog vagona

Sinoć u 21:20 izbio je požar na Železničkoj stanici u Vršcu, a dim i vatru prvi su primetili sugrađani koji su pazarili u supermarketu u blizini i obavestili nadležne.

Vatrogasne ekipe su sa dva vozila brzo izašle na teren, jednim kolima gasile su vatru sa ulice, dok je drugo vozilo borbu sa požarom vodilo sa železničkih koloseka, a u pomoć su im priskočili i Služba zaštite od požara Hemofarma sa jednim vozilom i Vatrogasna spasilačka jedinica iz Plandišta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Uzrok požara još nije poznat, iako se, prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja da je vatra prvo izbila u jednom od napuštenih vagona, odakle se proširila na drvenu nadstrešnicu, a zatim i na zgradu magacina Železničke stanice Vršac, koja je u požaru ostala bez krova i potpuno je ruinirana.

Pričinjena je prilična materijalna šteta, jer se u magacinu nalazila velika količina železničke htz opreme.

Požar je ugašen tek jutros oko 02:30, iako se još uvek primećuje dim i tinja vatra na preostalim delovima krovne konstrukcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.