Vrbaski radikal u Skupštini Srbije prešao kod naprednjaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbaski radikal u Skupštini Srbije prešao kod naprednjaka

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Napred Srbijo Tomislav Nikolić izjavio je danas da je poslanik Igor Bečić napustio poslanički klub Srpske radikalne stranke (SRS) i priključio se naprednjacima.

Poslanički klub Napred Srbijo sada ima 21 poslanika.

Nikolić je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je Bečić danas u 13.50 predao na pisarnici parlamenta izjavu da povlači ostavku koju je dao SRS na raspolaganje i odlučio da ponovo sam raspolaže poslaničkim mandantom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što je, kako je naveo, potpuno u skladu sa Ustavom.

"Oni (SRS) imaju njegovu ostavku kao što imaju ostavku još dvoje poslanika koji su u međuvremenu prešli u našu poslaničku grupu. Mogu sad tu ostavku da pocepaju", rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da je zamolio radikale da ne ljute poslanike iz kluba Napred Srbijo pošto će "pozitivno da odgovori na zahteve još nekih" poslanika iz SRS koji žele da se priključe naprednjacima, ali nije želeo da navede njihova imena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.