Izvor: B92, 29.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vraćen Miloševićev čovek"

London -- Fajnenšel tajms komentariše smenu Vladimira Božovića sa mesta generalnog inspektora MUP-a Srbije kao povratak Miloševićevih ljudi.

List piše da je na Božovićevo mesto postavljen Ljubinko Nikolić i navodi kako je Nikolić bio u užem krugu saradnika Slobodana Miloševića. List konstatuje da kritičari odlazeće Vlade Srbije upozoravaju na to da bi Nikolić mogao da konsoliduje kontrolu koju pripadnici bivšeg režima imaju nad policijom.

List, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi BBC, dodaje da je Evropska komisija raspoložena da nastavi pregovore s novom vladom Srbije, ali da bi prisustvo antireformskih ličnosti u snagama bezbednosti moglo da dovede u sumnju tvrdnje da se poboljšava saradnja s Haškim tribunalom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.