Volim kad je rekonstruisano

Izvor: Istinomer.rs, 09.Maj.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volim kad je rekonstruisano

"Rekonstruisana Vlada Srbije biće u funkciji građana koji će osetiti boljitak kroz tri meseca." Kada je početkom marta kabinet predsednika Vlade izmenjen, Dragan Marković Palma je izjavio da je "siguran da će biti bolje sa rekonstruisanom Vladom". (Beta, 8. 3. 2011. godine) On je, takođe, bio jedan od 129 poslanika koji su svojim glasovima u Skupštini podržali rekonstrukciju Vlade.
Međutim, samo tri meseca pre toga, Marković ne samo da nije bio za promene, već se čak i podsmevao takvoj ideji.
"Spreman sam da se kladim da neće biti ništa od rekonstrukcije Vlade Srbije. Možda postoji ideja o smanjenju broja ministarstava, ali sam siguran da do njene realizacije neće doći, jer članovi vladajuće koalicije ne mogu da se dogovore koji resori treba da se ukinu."
Danas, 29. 12. 2010. godine


Kako je Marković krajem decembra prošle godine tvrdio da neće biti rekonstruisana Vlada Srbije, a kasnije je hvalio "na sva usta" Istinomer ga ocenjuje kao nedoslednog.

Nastavak na Istinomer.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.