Izvor: B92, 25.Apr.2010, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvođanska partija u Uniji

Novi Sad -- Predsednik Vojvođanske partije Aleksandar Odžić najavio je da će se ta stranka pridružiti uniji nacionalnih, regionalnih i lokalnih stranaka.

Odžić je na konvenciji Vojvođanske partije rekao da će ta stranka svim svojim kapacitetima podržati uniju lokalnih i regionalnih partija i dati pun doprinos decentralizaciji i regionalizaciji države, navodi se u saopštenju. Politički direktor G17 Plus Vladimir Ilić izjavio je da je suština formiranja unije stranaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << regiona da se "njihov glas bolje čuje u Beogradu".

"Nisu najvažnije, iako svakako jesu važne, velike nacionalne teme, poput Evropske unije i Kosova, već postoje i neki drugi problemi, problemi građana, poput sigurnog posla, jednakih uslova za lečenje i obrazovanje, očuvanja životne sredine i bezbednost", ocenio je Ilić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.