Izvor: Blic, 06.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska ne krije Mladića u Pančevu

Vojska ne krije Mladića u Pančevu

Generala Ratka Mladića ne skriva Vojska Srbije i Crne Gore u svojim objektima - rečeno je 'Blicu' u Ministarstvu odbrane povodom tvrdnji sarajevskih medija da se Mladić krije u vojnoj zgradi.

'Dnevni avaz' tvrdi da Mladića u Pančevu čuvaju pripadnici obaveštajne službe Vojske Srbije i Crne Gore, pozivajući se na obaveštajne krugove u Bosni i Hercegovini.

U Ministarstvu odbrane kažu da se i dalje vrše redovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrole svih vojnih objekata i da svi pokazatelji ukazuju da informacije bosanskih medija nemaju kredibiliteta.

- Najmanje deset puta od nove godine ponovljena je priča da je Mladić u Pančevu. One po pravilu potiču iz neimenovanih izvora i nisu se nikada pokazale kao tačne - kažu u Ministarstvu odbrane. Sarajevski list navodi i da su pripadnici obaveštajne službe NATO poslednjih dana angažovani na uzimanju izjava od tri osobe koje su bile ili su još u neposrednoj vezi sa Mladićem. T. N. Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.