Vojnu akademiju 3 - novi početak videlo sto hiljada ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vojnu akademiju 3 - novi početak" videlo sto hiljada ljudi

Film "Vojna akademija 3 - novi početak" za samo dve nedelje prikazivanja, od premijere u Sava centru, 8. novembra, pogledalo je 100.000 gledalaca širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, saopštili su organizatori.

Film je već posle prvog vikenda prikazivanja, sa višše od 50.000 gledalaca, postao najuspeššnije domaće ostvarenje u ovoj godini.

Jubilarni, sto hiljaditi gledalac je nagrađen na projekciji filma u bioskopu Zvezda u Boru uz prisustvo glumačke ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filma.

Ovom prilikom mnogobrojni gledaoci ispunili su salu i ovacijama pozdravili ekipu filma, a najvišše sreće imao je četvrnaestogodiššnji Nemanja Stefanović iz Bora, koji je ovom prilikom osim družženja i fotografisanja sa ekipom filma, osvojio mobilni telefon.

Glumačka ekipa iz Vojne akademije za samo dve nedelje obiššla je Beograd, Nišš, Novi Sad, Kragujevac, Krušševac, ŠŠabac, Smederevo, Lazarevac, Vrššac, Čačak, Aranđelovac, Svilajnac, Valjevo, Inđiju i Veliku Planu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.