Izvor: B92, 24.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović: Kampanja protiv Tadića

Beograd -- Poslanik DS Aleksandar Vlahović, kaže da se Srbi nisu odazvali na poziv predsednika Srbije zbog velike antikampanje.

Vlahović je za BK TV rekao su zbog antikampanje, mediji pogrešno prezentirali ono što je Tadić rekao Srbima."Oni nisu čuli da je njegova osnovna poruka da će Srbi teško ostvariti svoje interese van kosovskih institucija", rekao je Vlahović.

Vlahović je rekao da je najveći problem što tvorci antikampanje Srbima u pokrajini ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponuditi kvalitetnu političku alternativu u odnosu na Tadićev predlog.

Na pitanje da prokomentariše izbor Danice Drašković za direktora Instituta za bezbednost, Vlahović je rekao da će to izazvati nove potrese u ionako krhkoj vladajućoj koaliciji. Prema njegovim rečima, za DS je prihvatljivo "ono kadrovsko rešenje koje zadovoljava elementarne kriterijume potrebne za obavljanje te dužnosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.