Vladajuća većina apsolutno stabilna

Izvor: Akter, 31.Avg.2014, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladajuća većina apsolutno stabilna

Povodom poslednjih medijskih napisa o krizi u vladajućoj koaliciji, iz Socijalističke partije Srbije stigla je poruka da je vladajuća većina apsolutno stabilna

Potpredsednica SPS Slavica Ðukić Dejanović izjavila je novinarima u parlamentu da je saradnja u vladi jako dobra i da državni interes nalaže da izvršna vlast obavi poslove koji su pred njom.

"U parlamentu i vladi nema pukotina. Naprotiv, konstatacija premijera da su socijalisti potrebni Srbiji zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je vlast bolja sa njima vrlo nas je obavezala i vrlo energično radimo, dakle nema nikakvih problema", rekla je Ðukić-Dejanović.

Prema njenim rečima, saradnja premijera Aleksandra Vučića i prvog potpredsednika vlade Ivice Dačića je ista kao i ranije, i čak se intenzivira jer to zahteva interes države.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Đukić Dejanović: Vladajuća većina stabilna

Izvor: Mondo, 31.Avg.2014

Povodom poslednjih medijskih napisa o krizi u vladajućoj koaliciji, iz Socijalističke partije Srbije stigla je poruka da je vladajuća većina apsolutno stabilna...Foto: Marko Rupena, Beta Slavica Đukić Dejanović..Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je novinarima u parlamentu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.