Vlada radila za   „dvojku“

Izvor: Blic, 08.Jul.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada radila za „dvojku“

BEOGRAD - Srbija uspešno korača ka evropskim integracijama i stožer je borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije u regionu. Ekonomsku krizu izdržala je na nogama, pokrenula je reformu pravosuđa, rekao je premijer Mirko Cvetković i trogodišnji rad Vlade ocenio kao dobar.

Na konstantan rast cena, ozbiljne zamerke na reformu pravosuđa i visok nivo korupcije Cvetković se, međutim, nije ni osvrnuo.

Za razliku od premijera Srbije, u anketi na „Blicovom" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sajtu u kojoj je učestvovalo više od 8.000 ljudi, njih 50 odsto rad Vlade ocenilo je "jedinicom”. Sudeći po našoj anketi, ministar Ivica Dačić ostvario je ubedljivo najbolje rezultate.

Ocenite rad Vlade?

jedan (1) 56,7%

dva (2) 27,7%

tri (3) 10,6%

četiri (4) 2,6%

pet (5) 2,2%

ukupno 8.070 glasova

Koji ministar je uradio najviše?

Ivica Dačić, policija 22,7%

Dragan Šutanovac, odbrana 10,9%

Zoran Stanković, zdravstvo 3,7%

Vuk Jeremić, spoljni poslovi 19,4%

Snežana Samardžić Marković, sport 4,5%

Rasim Ljaljić, rad 23,6%

Oliver Dulić, životna sredina 5,7%

Ostali ministri dobili su manje od tri odsto; ukupno 8.860 glasova, izvor www.blic.rs

Opširnije u šatampanom izdanju

Povezane vesti: Ministri lako obećavali, a brzo zaboravljali

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.