Vlada protiv finansijskih prekršaja

Izvor: S media, 19.Feb.2010, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada protiv finansijskih prekršaja

Premijer Mirko Cvetković saopštio je da će Vlada Srbije preduzeti sve da finasijski prekršaji u vezi sa trošenjem sredstava iz republičkog budžeta više ne budu ponovljeni.

"Razgovarao sam sa svim ministrima u Vladi protiv kojih je državni revizor podneo prekršajne prijave. Obavešten sam da je u ministarstvima pripremljena sva dokumentacija u vezi sa utvrdjenim nepravilnostima i ona će biti prezentovana u toku prekršajnog postupka na sudu", naveo je premijer Cvetković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Državna revizorska institucija obavila postupak kontrole budžeta za 2008. godinu, a na sudovima, kao nezavisnim organima je da odluče o postojanju ili nepostojanju odgovornosti, kazao je premijer.

Cvetković je još jednom istakao da je od izuzetne važnosti što Srbija ima prvi izveštaj DRI i što je uspostavljena transparentnost u kontroli trošenja novca iz državnog budžeta.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.