Izvor: B92, 05.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada će izgubiti podršku SPS-a

Beograd -- Žarko Obradović ponovio je stav GO te stranke da će uskratiti podršku vladi u parlamentu, ukoliko dođe do izručenja.

Upitan da li će u slučaju da dođe do izručenja, SPS u skupštini pokrenuti pitanje poverenja vladi, potpredsednik SPS je odgovorio: "Ne, ne, nije poenta u pitanju poverenja. Mi nećemo biti ti koji ćemo davati podršku vladi. Onda će se videti da Vlada bez naših glasova nema podršku u parlamentu, odnosno onaj drugi ko bude smatrao da treba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da podrži vladu, moraće to javno da pokaže, glasanjem", rekao je Obravić.

Na pitanje da li će formalno pokretunji pitanje povrenja Vladi, Obradović kaže da je to tehničko pitanje: "Mi suštinski nećemo podržavati Vladu. To je suština".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.