Izvor: B92, 25.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Kosova otvorena i drugima

Priština -- Vlada Kosova saopštava da je imenovanje Slaviše Petkovića za ministra za povratak obavljeno posle konsultacija s UNMIK-om.

U saopštenju za javnost objavljenom iz Kabineta premijera Kosova Ramuša Haradainaja, navodi se da je imenovanje nosioca Građanske inicijative Srbije, obavljeno u konsultaciji sa šefom UNMIK-a Sorenom Jesenom-Petersenom, odnosno da je rezultat međusobnog angažovanja na popuni vladinih mandata na bazi Ustavnog okvira Kosova.

"Kosovska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlada pozdravlja spremnost predstavnika srpske zajednice za preuzimanje odgovornosti koje proističu iz Ustavnog okvira i Programa Vlade Kosova", navodi se u saopštenju i dodaje da su vrata Vlade Kosova otvorena i za uključivanje drugih predstavnika srpske zajednice u rad kosovske izvršne vlasti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.