Izvor: B92, 05.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visoki predstavnik EU doputovao u Beograd

Beograd -- Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana doputovao je u četvrtak uveče u Beograd gde će sa zvaničnicima Srbije i Crne Gore razgovarati o nastavku političkih i ekonomskih reformi. Posetu Begoradu Solana će, kako je ranije najavljeno, početi radnom večerom sa ministrom inostranih poslova SCG Goranom Svilanovićem i potpredsednikom Vlade Srbije Žarkom Koraćem.

Solana će se u petak sastati sa predsednikom SCG Svetozarom Marovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a najavljeni su i razgovori sa predsednikom Parlamenta SCG Dragoljubom Mićunovićem, premijerom Srbije Zoranom Živkovićem i potpredsednikom Vlade Srbije Nebojšom Čovićem. Kako je najavljeno, Solana će imati i zajednički sastanak sa potpredsednikom Vlade Srbije Čedomirom Jovanovićem i ministrom finansija Crne Gore Miroslavom Ivaniševićem a najavljeni su i odvojeni razgovori sa predsednikom DŠ Vojislavom Koštunicom i predsednikom G17 plus Miroljubom Labusom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.