Izvor: B92, 22.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više vojske na jugu Srbije

Beograd -- Vojska Srbije i Crne Gore pojačava svoje snage na području juga Srbije, potvrdio ministar odbrane Prvoslav Davinić.

Davinić je rekao da je cilj da se spreče svi eventualni bezbednosni izazovi. Davinić je takođe, potvrdio i da je doneta odluka da se komanda kopnenih snaga uskoro premesti iz Beograda u Niš, kao i da se trenutno pripremaju dva bataljona vojske koji će biti razmešteni prema potrebi na određene lokacije na jugu Srbije.

On smatra, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nema razloga za zabrinutost građana i da je bezbednosna situacija na jugu Srbije trenutno stabilna. "Ovim merama samo želimo da poručimo da smo u stanju da odgovorimo na sve bezbednosne izazove. To je jasna poruka svima koji bi želeli da ugroze bezbednost gradjana na jugu Srbije", poručio je Davinić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.