Više letova za Cirih, cele godine letovi za Larnaku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više letova za Cirih, cele godine letovi za Larnaku

Od danas na Aerodromu "Nikola Tesla" startuje zimski red letenja, a putnici mogu da biraju direktne letove 28 avio-kompanija ka nekoj od 61 destinacije u 35 država.

Prema zimskom redu letenja koji su objavile avio-kompanije koje saobraćaju iz Beograda, sa Aerodroma Nikola Tesla će u linijskom putničkom saobraćaju biti obavljeno 5,3 odsto više letova u odnosu na prethodnu zimsku sezonu, navedeno je u saopštenju Aerodeoma.

Srpski nacionalni avio-prevoznik Air Serbia >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << planira da tokom predstojećeg zimskog perioda obavi približno jednak broj letova kao i prošle godine, a najznačajnije novosti su da će se ponovo tokom cele sezone leteti za Larnaku, a da će izrazito biti uvećan broj letova za Cirih.

Direktne avionske linije koje su uvedene tokom letnje sezone nastaviće se i u zimskom periodu.

Inače, najveće povećanje u broju letova od inostranih avio-prevozilaca beleži Aeroflot, koja će uvesti i treći dnevni let iz Beograda za aerodrom Šeremetjevo u Moskvi.

Značajno uvećanje obima saobraćaja predviđaju LOT za Varšavu i Transavia za Amsterdam, a broj nedeljnih operacija uvećaće i Belavia za Minsk, Austrian Airlines za Beč, Norwegian Air Shuttle za Oslo, TAROM za Bukurešt i Air Cairo za Hurgadu.

Tokom perioda novogodišnjih i božićnih praznika na Aerodromu Nikola Tesla doći će do značajnog uvećanja obima saobraćaja. Shodno višegodišnoj praksi, Air Serbia će uvesti dodatne letove ka 17 destinacija iz svoje mreže letova, pri tome najviše za Njujork, Moskvu, Cirih, Bejrut, Atinu i Podgoricu, a samo u ovom periodu obaviće i letove za Maltu i Sankt Peterburg.

Avio-kompanija Etihad Airways će u prazničnom periodu uvesti dodatni svakodnevni let za Abu Dabi, dok će Wizz Air ka najvećem broju destinacija do kojih saobraća iz Beograda takođe povećati broj nedeljnih polazaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimski red letenja i još novih letova iz Beograda

Izvor: Mondo, 27.Okt.2018

Više letova za Cirih, cele godine letovi za Larnaku samo su neke od promena koje donosi zimski red letenja koji na Aerodromu "Nikola Tesla" važi od nedelje...Od sutra na Aerodromu "Nikola Tesla" startuje zimski red letenja, a putnici mogu da biraju direktne letove 28 avio-kompanija ka nekoj od 61 destinacije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.