Više gradskih i seoskih saobraćajnica u Kikindi dobilo nov asfalt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2021, 14:52

Više gradskih i seoskih saobraćajnica u Kikindi dobilo nov asfalt

Kikindska lokalna samouprava uložila je ove godine 90 miliona dinara u sanaciju i rekonstrukciju putne infrastrukture. Više gradskih i seoskih saobraćajnica dobilo je nov asfalt, a asfaltiranjem ulice Šumice, sezona radova privodi se kraju.

Predrag Jovanovoć, iz "Graditelj NS" kaže:

"Nalazimo se u ulici Šumice, gde smo uradili 380 metara novog asfalta. Prvo smo „pokrpili“ kompletnu ulicu, uradili izravnavajući sloj i potom presvukli još jedan sloj. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo u fazi bankina, kao što vidite."

Završni radovi na sanaciji asfalta u kikindskoj ulici Šumice praktično su i kraj ovogodišnje sezone radova na rekonstrukciji putne infrastrukture na teritoriji Kikinde i seoskih mesnih zajednica. Čak sedam gradskih i nekoliko seoskih saobraćajnica dobilo je nov asfalt. Samo poslednjih meseci, u sanaciju i rekonstrukciju putne infrastrukture uloženo je oko 30 miliona dinara.

Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde kaže:

„Ono što je u ovom perioudu urađeno u Sajanu je oko 1,2 kilometra ulice Đure Đakovića, a vrednost samo te investicije bila je pet miliona dinara. Ove godine, grad Kikinda ukupno je uložio 90 miliona dinara, ti radovi porivode se kraju.“

Pojedinačno, ove godine najveća investicija bila je komletna sanacija dela Topolskog puta, u dužini od oko 3,2 kilometra. Za te radove, kikindska lokalna samouprava izdvojila je 20 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.