Vi znate da sam dosadan kao stenica: Vučić će uputiti poziv Trampu i Pensu da posete Srbiju!

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vi znate da sam dosadan kao stenica": Vučić će uputiti poziv Trampu i Pensu da posete Srbiju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je iskoristio sastanak sa američkim senatorom Ronom Džonsonom da ga zamoli da prenese poziv predsedniku SAD Donaldu Trampu i potpredsedniku SAD Majku Pensu da posete Srbijiu.

"Uradiću to i zvanično, i uskoro u Njujorku i zvaničnim pismom, uputiću poziv predsedniku i potpredsedniku SAD da posete Srbiju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u vili "Mir", gde se sastao sa Džonsonom.

FOTO: Tanjug
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Vučić je naveo da od predsednika Forda nijedan američki predsednik nije posetio u međuvremenu našu zemlju i izrazio uverenje da bi građani Srbije bili počastvovani kada bi Tramp i Pens došli.

FOTO: Tanjug

Naglasio da su to za sada samo njegove želje i da to niko još nije prihvatio, niti rekao da je završena stvar.

"To su moje želje, ali vi znate da sam dosadan kao stenica, tako da ću da nastavim da insistiram na tome, a to sam do sada uspevao", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da će se država Srbija boriti za naše ljude za koje misli da su nevini, kao što je slučaj sa Bogdanom Mitrovićem, koji je u ponedeljak uhapšen u Suvoj Reci.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.