Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2010, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vensan Dežer: Protiv korupcije prioritetno

BEOGRAD - Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da je borba protiv korupcije ključna za Srbiju na njenom putu ka članstvu u EU i izrazio punu podršku radu Agencije za borbu protiv korupcije, prenosi Tanjug.

- Borba protiv korupcije je ključna za Srbiju na njenom putu ka EU. Mi pažljivo nadgledamo svaki napredak koji država napravi u ovom pogledu - rekao je Dežer tokom sastanka s direktorkom Agencije Zoranom Marković, saopštila je juče delegacija EU.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
- Uspostavljanje Agencije bio je pozitivan korak i mi izražavamo punu podršku EU u njenom radu. Sada su joj potrebna neophodna sredstva i institucionalna podrška da bi sprovela svoj mandat - dodao je Dežer.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.