Velimir Ilić dobio plaketu za Dan opštine Lebane

Izvor: Akter, 09.Nov.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić dobio plaketu za Dan opštine Lebane

Ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije Velimir Ilić dobio je danas Novembarsku nagradu opštine Lebane - najveće priznanje koje se dodeljuje za Dan oslobođenja tog mesta u Drugom svetskom ratu

Iliću je to priznanje uručeno na svečanoj sednici Skupštine opštine za "sveukupnu saradnju" i pomoć u saniranju klizišta u centru te varoši sa 13,5 miliona dinara, koje je izdvojila srpska Vlada.

"Opština Lebane je vrlo važna za Srbiju. To je pogranična >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << opština sa uništenom privredom, koju je zadesila i elementarna nepogoda. Naš cilj je da se ovde popravi stanje i ja ću sa svoje strane učiniti sve što je u mojoj moći", kazao je Ilić posle uručenja priznanja.

Povodom Dana opštine povelje i pohvale dobili su pojedinci i organizacije, a sedmoro najboljih studenata u učenika - đaci generacija, poklon od po 10.000 dinara.

Ministar Ilić je prethodno potpisao ugovor s predsednikom opštine Goranom Janjićem i izvođačem radova na izgradnji potpornog zida u centru Lebana, koji se u vreme majskih poplava srušio i oštetio jednu i ugrozio još nekoliko kuća.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.