Vekarić: Bramerc 15. novembra u Beogradu

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vekarić: Bramerc 15. novembra u Beogradu

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc dolazi u Srbiju 15. novembra, potrvrdio je danas portparol tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić.

Vekarić je gostujući na televizizji B92 rekao da današnje aktivnosti u potrazi za haškim optuženikom Ratkom Mladićem nemaju veze sa Bramercovom posetom.

"Nije to sada namenjeno zbog toga što će on biti tu, isto tako bilo je i nekih akcija pre dve nedelje", kazao je Vekarić i dodao da se na Mladićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lociranju i hapšenju radi svakodnevnio, 24 sata.

On je rekao da je tužilaštvo zadovoljno načinom na koji je obavljen današnji pretres na Kosutnjaku i u blizini Arandjelovca, a konkretni rezultatai biće poznati kada policija podnese izveštaj.

Danas je priveden biznismen Goran Radivojević posle policijske potrage za informacijama koje bi mogle dovesti do hapšenja haškog begunca Ratka Mladića.

Policija je jutros pretresla Radivojevićeve restorane "Bajka" u Koštinjaku i u etno-selu Divljakovac kod Arandjelovca, kao i njegov stan.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.