Većina direktora u Novom Pazaru su u v.d. statusu

Izvor: EurActiv Srbija, 13.Dec.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina direktora u Novom Pazaru su u v.d. statusu

Od šest javnih preduzeća u Novom Pazaru samo u dva su direktori koji su izabrani na javnom konkursu, dok preostalim upravljaju partijski kadrovi kao vršioci dužnosti direktora. Sekretar Skupštine Novog Pazara Ahemdin Binjoš izjavio je da će se raspisivanje konkursa za izbor direktor javnih preduzeća naći na nekom od prvih zasedanja lokalne skupštine u sledećoj godini.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

PARTIJSKI KADROVI: Većina novopazarskih direktora u statusu vršioca dužnosti

Izvor: SandzakPress.net, 13.Dec.2016

Iako je lokalna vlast u Novom Pazaru često najavljivala departizaciju i profesionalizaciju rukovodstava javnih preduzeća, na čelu samo dva su direktori koji su izabrani na javnom konkursu, dok preostalim upravljaju partijski kadrovi kao vršioci dužnosti direktora. Najzanimljivija situacija je u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.