Vasiljevićeva: Jugoslava Ćosića treba da bude sramota

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiljevićeva: Jugoslava Ćosića treba da bude sramota

Toliko je bio loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu, rekla je o Vučićevom zdravstvenom stanju savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević.

Situacija je, kako kaže, danas malo bolja i nada se da će predsednik početi malo više da sluša lekare i uzima terapiju.

"Toliko je bio loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. Trčali smo po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu. Jutros smo saznali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultate analiza, a dva dana je proveo na aparatima", rekla je savetnica predsednika.

Vasiljevićeva je prokomentarisala i komentare na račun Vučićevog zdravlja.

"Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo toliko jezivo. Veći deo javnosti je bio iskreno zabrinut, predsednik je dobio veliki broj poruka od svetskih predstvnika Makrona, Dodika, premija Albanije, Boruta Pahora... Nadam se da je više gledao taj deo Srbije koji je bio iskreno zabrinut", navela je ona.

Ona je dodala da Jugoslava Ćosića treba da bude sramota zbog izjave da "ukoliko je predsednik Srbije toliko osetljiv na profesionalna novinarska pitanja, možda ne bi trebalo da se bavi tim poslom".

"Da li pokušava da prikrije aferu, da podigne svoj rejting davajući preveliki značaj svojim novinarima, koji, podsećam, dolaze na naše konferencije za štampu od prvog dana, od 2012. godine, ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije Vučić uvek odgovara. Da li se to njima dopalo, ne znam. Da li je tim odgovorom matirao i Miodraga Sovilja i onoga ko je poslao da isprovocira predsednika – jeste. Vučić je odgovarao i na pitanja Krika i na pitanja Insajdera. Nije problem u težini pitanja, već u načinu na koji je postavljeno. To je ono što je bilo neprimereno. Nadam se da Sovilj ne razgovara tako sa roditeljima i da će shvatiti da može da bude i nezavistan i dobar novinar, ako se primereno ponaša", rekla je Vasiljevićeva gostujući u studiju TV Pink.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Suzana Vasiljević: Predsednik je dva dana bio na aparatima

Izvor: RTS, 17.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proveo je dva dana na aparatima na VMA, ali se danas oseća malo bolje, izjavila je savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević i dodala da je veći deo javnosti u Srbiji, ali i u svetu, od Emanuela Makrona i Angele Merkel, pokazao zabrinutost za predsednika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.