Izvor: Blic, 21.Nov.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varma: Sednica SB UN o Kosovu još nije zakazana

Sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj će biti razmatran izveštaj generalnog sekretara UN Ban Ki Muna o Kosovu još nije zakazana, izjavio je danas njegov predstavnik za štampu Brendon Varma.

"Izveštaj još nije objavljen. Datum sednice još nije utvrđen", izjavio je Varma za agenciju Beta.

Pojedini prištinski mediji objavili su danas da će sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu biti održana u utorak, a ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić ranije je najavio da će sednica biti održana u ponedeljak ili utorak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UN: Sednica SB o Kosovu još nije zakazana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2008

PRIŠTINA - Sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj će biti razmatran izveštaj generalnog sekretara UN Ban Ki Muna o Kosovu još nije zakazana, izjavio je danas njegov predstavnik za štampu Brendon Varma..."Izveštaj još nije objavljen. Datum sednice još nije utvrđen", izjavio je Varma...Pojedini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.