Varhelji: Reformski proces značajno ubrzao u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 12:56

Varhelji: Reformski proces značajno ubrzao u Srbiji

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji poručio je danas da je reformski proces u Srbiji značajno ubrzao i da se nada da će u budućnosti to biti nastavljeno.

"Rad, rad i rad. To bi bila moja poruka", rekao je Varhelji na konferenciji predsednika parlamenata zemalja jugoistočne Evrope u Budimpešti.

Dodaje i da je upoznat sa time da je na putu veoma važan ustavni amandman, o kojem će biti održan referendum.

"Nadam se da će narod Srbije to podržati jer je to takođe deo priprema da postane članica EU", poručio je Varhelji, ponavljajući još jednom da Srbiji preostaje samo "rad, rad i rad".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Srbiji preostaje samo rad, rad, rad"

Izvor: B92, 24.Sep.2021

Budimpešta -- Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji poručio da je reformski proces u Srbiji znatno ubrzao i da se nada da će u budućnosti to biti nastavljeno..."Rad, rad i rad. To bi bila moja poruka", rekao je Varhelji na konferenciji predsednika parlamenata zemalja jugoistočne Evrope...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.